Ledig stilling

Skolechef Lars Kofoed

Telefonnr.:

Danehofskolen, Nyborg Kommunes største skole, søger ny leder

COVID-19 eller ej! Vi søger en ambitiøs og dygtig skoleleder, der kan sætte sig i spidsen for kommunens største skole med et samlet elevtal på 690 elever og ca. 70 dygtige og engagerede medarbejdere. Stillingen besættes på kontraktvilkår med en forventet årsløn på ca. 736.000 kr., hertil pension.

Om Danehofskolen
Danehofskolens hovedafdeling er placeret i udkanten af Nyborg by tæt på motorvej og offentlig trafik. Desuden har skolen en afdeling i Vindinge, der ligger lige vest for byen. Tilsammen er der næsten 700 elever på skolen. Der er 3-4 klasser på hver årgang. Danehofskolen huser desuden kommunens modtagelsesklasser. Begge skoleafdelinger har gode fysiske rammer såvel ude som inde, og der er et stort potentiale i skolens rammer, som kan udnyttes endnu bedre. Afdelingen i Nyborg står over for en større indeklima-renovering, der for-
ventes afsluttet i sensommeren 2020.

Skolens elevgrundlag er mangfoldigt både hvad angår socioøkonomiske vilkår samt etnicitet, og det ser vi som en styrke. Der er en god forældretilfredshed med Danehofskolen. Skolen er fra dette skoleår i gang med at blive ”Unicef Rettighedsskole”.

Skolens ledelsesteam består i dag af en skoleleder (vakant) samt en viceskoleleder og to afdelingsledere. Der er tale om et erfarent og velfungerende team, der har tradition for at arbejde godt sammen om de forskellige ansvarsområder. Skolen har en aktiv og positiv bestyrelse, der ser frem til et godt og tæt samarbejde med den nye skoleleder.

Vores forventninger til dig:
Vi søger en leder, der med tydelighed, overblik, ro og vedholdenhed kan være med til at udvikle Danehofskolen på en række områder. Vores kerneopgave er at hjælpe vores elever til at udvikle sig bedst muligt, så de forlader grundskolen med lyst til livet, fortsat læring samt en række kompetencer, der gør at de har muligheden for at skabe sig et godt liv i stærke og positive fællesskaber.

I skolens vision hedder det, at du kan kende elever, der går ud af Danehofskolen, på deres handlekraft, selvværd, læringsglæde, tillid til andre og evnen til at indgå i et ligeværdigt samarbejde med alle. Det er derfor væsentligt, at vores elever også klarer sig godt rent fagligt, og vi har et ønske om forbedre skolens faglige resultater. Den opgave bliver central for skolens nye leder.

Desuden forventer vi, at du har erfaring med skoledrift og –udvikling mindst på viceskolelederniveau og gerne som skoleleder. Vi har brug for en leder, der formår at lede og ikke mindst udvikle skolen gennem strategiske initiativer, der kobler sig på Nyborg Kommunes overordnede politikker og strategier i almindelighed og skoleområdets i særdeleshed. Det er derfor afgørende, at du også stortrives med at indgå i diverse samarbejds- og udviklingsfora med andre kommunale aktører – fx når det gælder inklusionsområdet.

For at lykkes i jobbet forestiller vi os, at du både er erfaren samt veluddannet, og at du formår at koble ledelsesmæssig erfaring med din teoretiske ballast. Du kan læse mere om vores konkrete forventninger og ønsker i personprofilen (bilag).

Hvad kan du forvente?
Først og fremmest kan du forvente en spændende og udfordrende stilling på en stor folkeskole i et skolevæsen, hvor vi arbejder tæt og godt sammen. Du får rig mulighed for selv at definere de konkrete mål (naturligvis i samarbejde med skolens interessenter), og du kommer til at indgå i et positivt og tillidsfuldt ledelsesteam. Der er en god samarbejdskultur på skolen samt vilje til i fællesskab at løse de daglige såvel som de mere langsigtede udfordringer.

Du bliver som en af kommunens fire folkeskoleledere en central skikkelse i skolevæsnet, og du får lejlighed til at arbejde tæt på forvaltning , direktionsniveau og det politiske niveau. Du kan regne med at dine skolelederkolleger og forvaltningen vil hjælpe og støtte dig, samtidigt med at vi vil have forventninger om, at du naturligt og med glæde indgår i vores fællesskaber. Desuden kan du forvente særdeles god støtte og opbakning fra vores dygtige folk i HR og Personale og Økonomiafdelingen.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

For yderligere oplysninger kan følgende kontaktes:
Skolechef Lars Kofoed på telefon 2384 7867 eller mail: lko@nyborg.dk
Konstitueret skoleleder Kim Krusen Hansen (kontaktes bl.a. for aftaler om besøg på skolen) på telefon 6333 7591 eller mail: kkh@nyborg.dk
Skolebestyrelsesformand Michael Bendix på telefon 2018 3920 eller mail: mb@executiveadvisors.dk

Se det fulde stillingsopslag på kommunes hjemmeside