Gå til hovedindholdet

Fase 2 (6. - 9. klasse)

fter 5. klasse samles de unge mennesker fra fase 1 (Nyborg og Vindinge), og begynder udskolingsuddannelsen i et attraktivt ungdomsmiljø, hvor der arbejdes med forskellige projekter i undervisningen.

6.v holder til på afd. Vindinge, men kommer ind på afd. Nyborg til bl.a. fagdage og anderledes dage. Nogle aktiviteter er også planlagt på afd. Vindinge for fase 2.

Vi tilbyder vores 7. og 8. årgang linjefag i Language & Communication, LEGO & innovation, Sport på alle måder og Science & verdensmål. Eleverne vælger en af disse fag for et halvt år af gangen.

I 7. klasse skal eleverne vælge et 2-årigt valgfag, som de afslutter med en prøve i 8. klasse. Som valgfag kan vores elever vælge mellem billedkunst, håndværk/design og madkundskab.

Vi prioriterer et fællesskab på tværs af årgangene. Vi har engagerede elever i elevrådet, som sammen med lærerne og ledelsen drøfter og planlægger tiltag, som styrker trivslen, det sociale samvær samt giver eleverne medbestemmelse i bl.a. indretning af ungemiljøet og sociale arrangementer.

Vores dansk- og matematiklektioner er parallellagte, som giver mulighed for anderledes undervisning og Co-teaching.

I begge faser har vi en ugentlig fagdag, hvor eleverne har et fag i fire lektioner i et rul. Der er disse dage mulighed for fordybelse og ture ud af huset.